Blogin avaus

 

Eilen avasin VSV:lle blogisivun, koska kun olin kirjoittamassa puheenjohtajan palstan aluehallintouudistuksesta eli ALKU-hankkeesta huomasin kuinka pitkäksi tiedotteemme tuli päätin, että puheenjohtajan palstaan laitetaan eri teksti: neuvottelukierroksen palautteesta. Silti tiedotteemme tuli liian pitkäksi. ALKU-hankkeesta olisi hyvä synnyttää keskustelua. Tämä pitäisi olla helpommin tehtävää blogissa. Lisäksi tekstini ALKU-hankeesta ei vielä ole ihan valmis. Toivon, että voin julkaista sen huomenna.

Ajattelin myös, että tähän blogiin voisin kirjoitta muista palavereista ja tilaisuuksista, jossa käyn ja yleensä sellaisista ajatuksista, mitkä syntyvät tässä puheenjohtajan tehtävässä. Sillä tavalla voitte saada jonkinlaisen kuvan puheenjohtajan työstä. Luultavasti lukijana et voi avata uutta teemaa, mutta jos haluat voin yrittää käsitellä teemaa joka sinua kiinnostaa. Sitten pääsette kaikki osallistumaan keskusteluun.

Minunkin täytyy opetella blogin käyttöä. No, eilinen yritykseni ei oikein onnistunut, mutta tässähän nyt sekä avausteksi että aluehallitusteksi pitäisi olla näkyvissä, jopa omakuvineen. Kannattaa varmaan käydä katsomassa muiden ihmisten blogeja. Tämä blogi ei kuitenkaan ole kaikille avoin, tai on se mutta vuodatus.netistä ei löydy vaan tarkoitus että ilmoittamalla nettiosoitteen jäsenistölle, ainoastaan jäsenet pääsevät mukaan tähän keskusteluun. Ihan ulkopuolisia emme edes halua mukaan tähän. Toisaalta blogikeskustlu on sillä tavalla parempi kuin sähköpostikeskustelu, että tässä muut kirjoittajat halutessaan pysyvät anonyymejä.

Varmaan unohtui jotain tärkeää vielä, mutta palaan siihen kun tulee mieleen.